U bevindt zich hier: Home / Actueel / Evenementen

Evenementen

Afbeelding van de site VVV Zeevang

Evenementenkalender

Zeevang kenmerkt zich door het waterrijke karakter, de lintdorpen en openheid. Het wordt dan ook geprezen als open agrarisch cultuurlandschap met waarden op het terrein van landschap, natuur, recreatie en cultuurhistorie. Verder is er een bloeiend verenigingsleven en worden er tal van activiteiten georganiseerd. Voor jong tot oud is er wat te doen!

Kijk op de website van VVV Zeevang voor onze evenementen: www.vvvzeevang.nl.

Wanneer u een evenement wilt vermelden op deze website, kunt u het beste uw evenement aanmelden bij Bureau Toerisme Laag Holland (BTLH) Bureau Toerisme Laag Holland. Het evenement zal daarna op de website van VVV Zeevang worden overgenomen.

Evenementenvergunning

Wilt u een evenement organiseren, bijvoorbeeld een sportwedstrijd, popconcert, braderie, duurloop, kermis, optocht of rommelmarkt  etc., dan heeft u een evenementenvergunning nodig. De vergunning dient u minstens 6 weken voor het evenement zal plaatsvinden aan te vragen. Bij wandel- en fietstochten is het ook nodig een routebeschrijving bij de aanvraag te voegen. U ziet in de kolom hiernaast (rechts bovenaan de pagina) een link naar het aanvraagformulier voor een evenementenvergunning, met daarbij alle informatie die u nodig hebt. 

 

Bezoekadres

Raadhuisstraat 24
Oosthuizen

Postadres

Postbus 1
1474 ZG Oosthuizen
Tel: (0299) 409 409
Fax: (0299) 409 429

E-mail: gemeente@zeevang.nl
Openingstijden
Routebeschrijving

Digitale gemeentegids
Digitale gemeentegids
 

 Twitter Gemeente Zeevang

Twitter Zeevang

 Link naar informatiepagina met info over voorgenomen fusie met gemeente Edam-Volendam.

Info over de fusie