Over online dienstverlening

Wet elektronisch bestuurlijk verkeer

In de Algemene wet bestuursrecht staat dat "aanvragen" schriftelijk en ondertekend moeten zijn. Daarom kunnen officiële aanvragen, zoals een aanvraag om een vergunning of ontheffing, niet via e-mail of onze website bij ons worden ingediend. Hetzelfde geldt voor bezwaar- en klaagschriften en zienswijzen. De Wet elektronisch bestuurlijk verkeer (afdeling 2.3 van de Algemene wet bestuursrecht) biedt ons de mogelijkheid om te regelen dat wij uw officiële elektronische berichten, ‘bestuurlijke berichten’ genoemd, toch mogen behandelen. In de meeste gevallen heeft u daarbij uw DigiD-inlogcode nodig.

Gemeente Zeevang heeft de elektronische weg opengesteld voor de producten die genoemd worden op de pagina Webwinkel. Voor het bestellen van deze producten heeft u in de meeste gevallen uw DigiD nodig. Voor overige niet officiële vragen is het algemene adres gemeente@zeevang.nl opengesteld.

Ontvangstbevestiging

Van de hierboven genoemde producten op de pagina webwinkel wordt de ontvangst van uw aanvraag bevestigd aan het door u opgegeven e-mailadres. Mocht u – onverhoopt – geen ontvangstbevestiging krijgen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via de contactpagina. Er kan dan namelijk iets mis gegaan zijn.
 

Bezoekadres

Raadhuisstraat 24
Oosthuizen

Postadres

Postbus 1
1474 ZG Oosthuizen
Tel: (0299) 409 409
Fax: (0299) 409 429

E-mail: gemeente@zeevang.nl
Openingstijden
Routebeschrijving

Digitale gemeentegids
Digitale gemeentegids
 

 Twitter Gemeente Zeevang

Twitter Zeevang

 Link naar informatiepagina met info over voorgenomen fusie met gemeente Edam-Volendam.

Info over de fusie